Konzolok

Konzolok

Az Xbox 360 legújabb konzolja, a Slim új design-t kapott és felfrissülve várja a játékosokat! A konzol több változatban is kapható, többféle csomagban, ráadásul Limitált kiadások is. Ezen az oldalon ezt vesszük sorra!

Xbox 360 4 GB-os konzol

Xbox 360 4GB-os konzol

Az új Xbox 360 4 GB-os konzol beépített Wi-Fi csatlakozóval rendelkezik, és egy fekete vezeték nélküli kontroller, egy standard kompozit AV kábel, valamint egyhavi ingyenes Xbox LIVE Arany tagság is tartozik hozzá. Készen áll a kontrollermentes Kinect élményre – mostantól nem csak játszol, te magad vagy a játék! Xbox 360: még több játék, még több szórakozás.

Xbox 360 250 GB-os konzol

Xbox 360 250 GB-os konzol

A vadonatúj, áramvonalas Xbox 360 250GB konzol ma érkezett és a holnapnak készült! A beépített Wi-Fi csatlakozó jóvoltából könnyebben hozzáférhetsz az Xbox LIVE kínálta szórakoztató tartalmakhoz, a hatalmas kapacitású merevlemez pedig bőséges tárhelyet biztosít kedvenc játékaid és egyéb szórakoztató tartalmaid tárolásához. Egyhavi ingyenes Xbox LIVE Arany tagság tartozik hozzá, emellett készen áll a kontrollermentes Kinect élményre – mostantól nem csak játszol, te magad vagy a játék!
Xbox 360 4 GB-os konzol Kinect érzékelővel

Xbox 360 4 GB-os konzol Kinect érzékelővel

Az új, Kinect érzékelővel ellátott Xbox 360 4 GB-os konzol beépített Wi-Fi csatlakozóval rendelkezik, és egy fekete vezeték nélküli kontroller, egy standard kompozit AV kábel, a Kinect érzékelő, a Kinect Adventures játék, valamint egyhavi ingyenes Xbox LIVE Arany tagság is tartozik hozzá.

A Kinect bámulatosan újszerű, forradalmi módon kelti életre a játékokat és más szórakoztató tartalmakat – készülj fel a kontroller nélküli élményre! A könnyen használható, azonnal élvezhető Kinect garantáltan megnevetteti és megmozgatja az egész családot. (További részletek a Kinect-ről)

Xbox 360 250 GB-os konzol Kinect érzékelővel

Xbox 360 250 GB-os konzol Kinect érzékelővel

Az új, Kinect érzékelővel ellátott Special Edition Xbox 360 250 GB-os konzol bámulatosan újszerű, forradalmi módon kelti életre a játékokat és más szórakoztató tartalmakat – készülj fel a kontroller nélküli élményre! Beépített Wi-Fi csatlakozóval rendelkezik, és egy fekete vezeték nélküli kontroller, egy standard kompozit AV kábel, a Kinect érzékelő, a Kinect Adventures játék, valamint egyhavi ingyenes Xbox LIVE Arany tagság is tartozik hozzá.

A Kinect bámulatosan újszerű, forradalmi módon kelti életre a játékokat és más szórakoztató tartalmakat – készülj fel a kontroller nélküli élményre! A könnyen használható, azonnal élvezhető Kinect garantáltan megnevetteti és megmozgatja az egész családot.

Xbox 360® 250GB Halo® 4 gépcsomag

Xbox 360® 250GB Halo® 4 gépcsomag

Az Xbox 360 250GB Halo 4 gépcsomag a Halo sorozat legújabb epizódját tartalmazza. Ráadásul egy 250 GB méretű multimédiás merevlemezzel és beépített WiFi-csatlakozóval érkezik, amely megkönnyíti a kapcsolódást a szórakozás új dimenzióját megnyitó Xbox LIVE szolgáltatáshoz, ahol a HD filmek adatfolyamként, várakozási idő nélkül nézhetők. Xbox 360: még több játék, még több szórakozás!

Ez a kivételes ajánlat korlátozott ideig és darabszámban vehető igénybe.

Xbox 360® 4GB Nike+ Kinect Training gépcsomag

Xbox 360® 4GB Nike+ Kinect Training gépcsomag

Xbox 360 4GB Nike+ Kinect Training gépcsomag. Idén ajándékozz szórakozást, és hozd ki magadból a legjobbat!

Xbox 360® 250GB Forza Horizon gépcsomag

Xbox 360® 250GB Forza Horizon gépcsomag

Xbox 360 250GB Forza Horizon gépcsomag. Idén ajándékozz szórakozást!

Xbox 360® 250GB ünnepi akciós csomag

Xbox 360® 250GB ünnepi akciós csomag

Minden Xbox 360 250GB konzolhoz két ingyenes játék és 1 havi Xbox LIVE Gold tagság jár az idei ünnepi szezonban.

Xbox 360® 250GB Kinect ünnepi akciós csomag

Xbox 360® 250GB Kinect ünnepi akciós csomag

Csalj mosolyt az arcokra az idei ünnepekkor az Xbox 360 és Kinect ünnepi csomaggal! A masszív 250GB-os merevlemezzel, Kinect érzékelővel, beépített Wi-Fivel szerelt konzolhoz három remek játék is jár: a Dance Central 2, a Kinect Sports és a Kinect Adventures. Ezt az ajándékot egész évben élvezheti mindenki a családban.

Xbox 360® 4GB Kinect ünnepi akciós csomag

Xbox 360® 4GB Kinect ünnepi akciós csomag

Legyél az ünnepek hőse, és ajándékozz egy Xbox 360 4GB konzolt Kinect érzékelővel az idén! A Kinect érzékelővel, beépített Wi-Fivel és két nagyszerű játékkal az egész család örömét lelheti az Xbox 360 Kinect csomaggal.

Xbox 360® limitált kiadású Halo® 4 konzol

Xbox 360® limitált kiadású Halo® 4 konzol

A Halo 4 konzol kötelező darab minden Halo-rajongónak világszerte. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy te is részese lehess 2012 legnagyobb játékmegjelenésének ezzel a limitált kiadású Halo 4 konzollal, amelynek egyedi hangja van a készülék bekapcsolásakor és az eject gomb megnyomásakor!

Megjelenés dátuma: 06.11.2012

Lépj be egy varázslatos világba!

Lépj be egy varázslatos világba!

A 360 4GB Bundle varázslatos élményt ígér a család, a gyerekek és a Disney-rajongók számára. 4GB tárhellyel és beépített Wi-Fi adapterrel rendelkezik, hogy megkönnyítse a kapcsolódást a szórakoztatás új világát megnyitó Xbox LIVE szolgáltatáshoz, ahol a HD filmek várakozási idő nélkül lejátszhatók. Xbox 360: még több játék, még több szórakozás, még több vidámság!
Kinect Star Wars Console Bundle

Kinect Star Wars Console Bundle

Vásárold meg az Xbox 360 Limited Edition Kinect Star Wars Bundle csomagot az első fehér Kinect érzékelővel, valamint a népszerű Star Wars karakterek, R2-D2 és C-3PO előtt tisztelgő konzollal és kontrollerrel! Használd az Erőt, akár egy Jedi, és merülj el a minden képzeletet felülmúló Star Warsélményben, amelyről mindig álmodtál!

Xbox 360 korlátozott kiadású Halo Reach csomag

Xbox 360 korlátozott kiadású Halo Reach csomag

Xbox 360® Limited Edition Halo: Reach konzol. Egyedi tervezésű, Halo: Reach ihlette grafikával díszített konzol áramvonalasabb házban, beépített Wi-Fi csatlakozóval, hogy könnyebben hozzáférhess az Xbox LIVE kínálta szórakoztató tartalmakhoz. Jelen ajánlatnak a teljes Halo: Reach játék, két egyedi tervezésű, vezeték nélküli Xbox 360 kontroller és egy 250 GB-os merevlemez is részét képezi.
Xbox 360 250GB Extrém kedvezmény csomag

Xbox 360 250GB Extrém kedvezmény csomag

Az Xbox 360 250 GB Extrém kedvezmény csomagban HÁROM teljes verziójú, ingyenesen letölthető játék szerepel: a Halo Reach, a Gears of Wars 2 és a Fable III, valamint háromhavi ingyenes Xbox LIVE Gold tagság, amely korlátozott ideig vehető igénybe idén húsvétkor. A beépített WiFi-csatlakozó megkönnyíti a kapcsolódást a szórakozás új dimenzióját megnyitó Xbox LIVE szolgáltatáshoz, ahol a HD filmek adatfolyamként, várakozási idő nélkül nézhetők. Xbox 360: még több játék, még több szórakozás!

Xbox 360 Special Edition 4GB Kinect családi csomag

Xbox 360 Special Edition 4GB Kinect családi csomag

Élvezd ki a teljes Xbox 360 élményt – benne a Kinect kínálta kontrollermentes szórakozással! A Kinect egyedülálló módon az egész testet beleviszi a játékba, ugrálhatsz és táncolhatsz! A barátaid által dicsért számos sikerjátékot továbbra is játszhatod a kontrollerrel. A beépített Wi-Fi ráadásul megkönnyíti az Xbox LIVE által kínált rengeteg szórakozási lehetőség elérését – a HD filmektől és tévésorozatoktól a sportig.* A Kinecttel csak egy legyintés a film lejátszása, megállítása, előre- vagy visszatekerése. Amikor te vagy a kontroller, semmi sem áll közéd és a szórakozás közé! A csomag most korlátozott ideig a Kinect Sports és Kinect Adventures játékokat is tartalmazza, valamint háromhavi Xbox LIVE Gold tagságot.

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s