Kinect

Kinect

A Kinect egy új dimenzió a játékok világában! Egyszerűbb kezelhetőség, és a legmodernebb technika! Mire jó a Kinect? Miért érdemes megvenni? Most megtudjátok!

A Kinect megszünteti a kötöttségek! Nem kell kontroller, most csak a mozgással irányítasz! Csupán a testmozgásoddal irányítod a játékot, és akár többen is játszhattok! A Kinect megmozgat játék közben! Állj fel a kanapéról és irány a játék!

Mi az a Kinect?

A Kinect az Xbox 360 konzolhoz készült mozgásérzékelős szenzor, ami felismeri a tested, és a segítségével kontroller nélkül játszhatsz! A legjobb, hogy minden Xbox 360 konzollal működik!

Mozgásérzékelő: A Kinect mozgásérzékelőjének segítségével felismeri minden testrészedet! Így amikor játszol, nem csupán a kezed és a csuklód, hanem mindened játszik: karok, lábak, térdek, a derék, a csípő és így tovább.

Csontozatkövetés: A Kinect a játék előtt virtuális csontvázat készít rólad. Így amikor balra vagy jobbra mozdulsz, vagy felugrasz, az érzékelő követi, és beviszi mozdulataidat a játékba.

Arcfelismerés: A Kinect ID visszaemlékszik rád, mert profilodba elmenti fizikai adataidat. Így ha ismét játszani szeretnél, a Kinect tudni fogja, hogy te vagy az, ezért könnyedén fejest ugorhatsz a játékba, amikor csak akarsz.

Kinect játékok

Kinect játékok

Az Xbox 360 Kinect játékok egyre nagyobb választékban állnak rendelkezésedre! mindenki megtalálja a kedvére való játékot! Hogy megkönnyítsük a választást, az Xbox Joy játékajánlókat készít, amik részletesen bemutatják a kiszemelt játékokat! Tovább>>> Jelenleg nem elérhető!

Még többet szeretnél tudni? Látogass el ide: Xbox.com/Kinect

 

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s