Kiegészítők

Konzol kiegészítők nélkül? Természetesen nem! Az Xbox ráadásul rengeteg kiegészítőt kínál, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelően játszhasson! Ezen az oldalon böngészhetsz a kiegészítők között!

Telepek és töltők

Telepek és töltők

A gyorstöltő készleteknek és a játék közbeni töltőkészleteknek köszönhetően a játéknak sohasem kell véget érnie. Szórakozz szünet nélkül!

Xbox 360 gyorstöltő készlet

Xbox 360 gyorstöltő készlet

Az Xbox 360® gyorstöltő készlet jóvoltából villámgyors feltöltést élvezhetsz, és egyszer s mindenkorra megszabadulhatsz az eldobható elemektől! Egyetlen akkumulátor két órán át tartó feltöltése akár 40 órányi játékidőt biztosít a vezeték nélküli kontrollerrel. A készülékben egyszerre akár két akkumulátor is feltölthető – a töltési idő ebben az esetben is csupán négy óra. A készlet jóvoltából nem kell pénzt pazarolnod az eldobható elemekre, és kevesebb várakozással többet játszhatsz!

* A csomag tartalmaz egy újratölthető akkumulátort.

Xbox 360 vezeték nélküli kontroller játék közbeni töltőkészlet

Xbox 360 vezeték nélküli kontroller játék közbeni töltőkészlet

Itt minden együtt van, ami a folyamatos játékhoz kell. A vezeték nélküli vezérlővel zavaró kábelek nélkül merülhetsz el a játékban, míg a játék közbeni töltőkészlettel szórakozás közben tölthetsz, így töltésenként akár 35 órányi játékidőre is lehetőséged van.
Xbox 360 játék közbeni töltőkészlet

Xbox 360 játék közbeni töltőkészlet

Xbox 360® játék közbeni töltőkészlettel a játék mindig energikus marad. Ha kiürülőben vannak a telepek, játék közben is tölthetsz, megszakítás nélkül. Az akár 35 órán át is használható telepekkel örökre búcsút mondhatsz az eldobható elemeknek.
Fejhallgatók és kommunikáció

Fejhallgatók és kommunikáció

Maradj online kapcsolatban barátaiddal a könnyen kezelhető szöveges csevegőpult, valamint a vezetékes vagy vezeték nélküli játékos fejhallgatók segítségével!

Xbox 360 Chatpad

Xbox 360 Chatpad

Engedd át a szót az ujjaidnak a Xbox 360® Chatpaddel! Csevegj egyszerűen és kényelmesen játék közben, küldj szöveges üzeneteket barátaidnak, és váltsd be kódjaidat az Xbox LIVE szolgáltatáshoz olyan gyorsan, ahogy csak az ujjaid bírják! Ráadásul a Windows Live™ Messenger csevegőprogrammal is kompatibilis, így bárkivel könnyedén tarthatod a kapcsolatot

Xbox 360 fejhallgató

Xbox 360 fejhallgató

Az Xbox 360 fejhallgató tovább fokozza az Xbox LIVE online közösségi élményét, lehetővé téve, hogy stratégiai megbeszélést folytass a csapattársaiddal, felszítsd a küzdőszellemet ellenfeleidben egy kis kakaskodással, vagy egyszerűen csak csevegj barátaiddal, miközben elmerülsz a kedvenc játékaid élvezetében!
Vezeték nélküli fejhallgató Bluetooth kapcsolattal

Vezeték nélküli fejhallgató Bluetooth kapcsolattal

Az Xbox 360 konzolhoz készült vezeték nélküli fejhallgatók legjobbika! Ez az egyetlen termék Xbox 360 platformon, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén válthass az Xbox LIVE szolgáltatáson, illetve a Bluetooth technológiát használó eszközödön (például mobiltelefonodon) zajló beszélgetések között. Továbbfejlesztett hangzása és formavilága jóvoltából kötelező darab minden Xbox 360 tulajdonos számára – persze ha úgy tartja kedved, egyszerűen a mobiltelefonoddal is használhatod a Bluetooth segítségével!

Kábelek és hálózat

Kábelek és hálózat

A folyamatos adatforgalomról a megfelelő rendszerkábelek és hálózati adapterek gondoskodnak.
Xbox 360® N vezeték nélküli hálózati adapter

Xbox 360® N vezeték nélküli hálózati adapter

A felszabadult játékban akadályozó kábelek nélkül használható Xbox 360 N vezeték nélküli hálózati adapter megnyitja előled a szórakozás új dimenzióját kínáló Xbox LIVE kapuit. Lehetővé válik a játékdemók, játékbővítmények és egyéb tartalmak gyors letöltése. A kétsávos adapter nagy sebességet és kiváló hatótávolságot* tesz lehetővé, és hosszabbító kábelt is tartalmaz a külső elhelyezéshez.

 Xbox 360 merevlemez-adatátviteli kábel

Xbox 360 merevlemez-adatátviteli kábel

Könnyedén átviheted minden adatodat az eredeti Xbox 360 merevlemezről az újra. Az Xbox 360 és Xbox 360 S* konzolokkal kompatibilis merevlemez-adatátviteli kábel segítségével megtarthatod mentett adataidat, és tovább játszhatsz. (*Az adatátviteli kábel nem használható adatoknak az egyik Xbox 360 S merevlemezről a másik Xbox 360 S merevlemezre való átvitelére.)
Xbox 360 HDMI-kábel

Xbox 360 HDMI-kábel

Akár 1080p felbontás kezelése egyetlen kis vezetékkel: az Xbox 360® HDMI-kábel tökéletes élességgel és nagyszerű hangminőségben adja vissza a szórakoztató tartalmakat a Dolby Digital 5.1 Surround Sound kimenet segítségével.
Xbox 360 VGA HD AV kábel

Xbox 360 VGA HD AV Kábel

Élvezd az Xbox 360 lenyűgöző, nagy felbontású grafikáját PC monitorodon vagy HDTV készülékeden a VGA kimenet segítségével!
Xbox 360 komponens HD AV kábel

Xbox 360 komponens HD AV kábel

Élvezd a lenyűgöző Xbox 360 hangminőséget és nagy felbontású grafikát a komponens csatlakozás segítségével HDTV készülékeden! Játssz le kiváló minőségű hangot a sztereócsatlakozás segítségével!
Tárolás

Tárolás

Több helyre van szükséged? Bővítsd merevlemezedet, hogy még több játék, demó és egyéb szórakoztató tartalom férjen el rajta!
Xbox 360 250GB-os merevlemez

Xbox 360 250GB-os merevlemez

Játssz, nézz filmeket, ments, tárolj – terjeszd ki lehetőségeidet, élvezd a szórakoztatás legjavát! A hatalmas kapacitású 250GB-os merevlemez bőséges tárhelyet biztosít játékok, letölthető játékok, játékdemók, játékbővítmények és egyéb szórakoztató tartalmak tárolásához. A segítségével a legtöbbet hozhatod ki Xbox 360 konzolodból – egyszerűen és kényelmesen!
Xbox 360 320GB média-merevlemez

Xbox 360 320GB média-merevlemez

Tapasztald meg a szórakozás új dimenzióját Xbox 360 platformon! Növeld meg 320 GB-tal Xbox konzolod tárkapacitását, hogy még több helyet és még teljesebb élményt élvezhess!

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s