TOP 5 – Legnehezebb Achievement Xbox 360-on

Az 5 legnehezebb Achievementet mutatom be nektek az első TOP 5 cikkünkben. Nézzük is meg mindet, aztán próbáljuk meg megszerezni őket…

Játék: Gears of War
Achievement: “Seriously…”
Gamerscore: 50

Gamerscore maestro Stallion83 a legnehezebb Achievementnek választotta ezt. Ez azért nagy dolog mert a Gaerscoreja már több mint 1.000.000. Ha meg akarjuk szerezni, az lesz a feladatunk, hogy 10.000 embert megöljünk meccsek közben.Játék:
Halo: Reach
Achievement: “A Monument to All Your Sins”
Gamerscore: 150

Ha meglátod, hogy egy Achievement nem kevesebb mint 150 pontot ér, akkor tudod, hogy a fejlesztők nem viccelnek. Végig kell tolnunk a játékot Legendery nehézségen teljesen egyedül ahhoz, hogy megkapjuk. Ez azt jelenti, hogy co-op módban hiába próbálkozunk: úgy nem üti a markunkat jutalom.


Játék:
LIMBO
Achievement: “No Point in Dying”
Gamerscore: 10

bár mindössze 10 pontot ér ez a jutalom, mégis az egyik legnehezebben megszerezhető. A feladatunk itt “mindössze” annyi, hogy ötnél kevesebbszer haljunk meg a teljes játék alatt.


Játék:
Duke Nukem Forever
Achievement: “Balls of Steel”
Gamerscore: 25

Ha úgy gondolod, hogy játszanál egyet a filpper minijátékkal a Duke Nukem Forever-ben játékban és véletlenül 1.000.000 pontot érnél el benne, akkor már igazán megérdemelnéd ezt az Achievementet igaz?! Igen, meg is kapod, de ez egyáltalán nem lesz olyan egyszerű mint gondolod: az irányítás nehézkes, az asztalon pedig számtalan akadály nehezíti majd a dolgodat.


Játék:
South Park: Let’s Go Tower Defense Play
Achievement: “MANBEARPIG!”
Gamerscore: 20

Nem, ez nem a South Park: The Stick of Truth. Ez az első “South Park” játék, a szuper szórakoztató, multiplayer tower defense cím. A jutalom pedig akkor jár, ha megvédjük a várat a legnehezebb pályán, a legnehezebb nehézségi fokozaton úgy, hogy nem használunk tornyokat. Igen, ez elég furán hangozhat egy tower defense cím esetében, de itt lehet hógolyókat dobálni az ellenségre, amivel hátráltathatjuk őket.Ha úgy gondolod, hogy ez így nem is olyan nehéz, akkor csak próbáld ki…

Ennyi lett volna a TOP 5 – Legnehezebb Achievement Xbox 360-on. A következő TOP 5 bejegyzésben sorra vesszük a legkönnyebb Achievementeket. Addig is kövessétek rendszeresen az XboxJOY-t. Facebook-on is!

Megtalálsz a FACEBOOK-on!

 

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s