Xbox One előrendelési csomagok

Ahogyan már írtuk, az Xbox One szeptember 5-én érkezik Magyarországra, most pedig bejelentették, hogy milyen csomagok rendelhetők elő itthon. A továbbiakban az Xbox Magyarország közleményét olvashatjátok.

Örömmel jelentjük be, hogy az Xbox One konzol kétféle, speciális előrendelői csomagban lesz megvásárolható Magyarországon. Részletek a folytatásban. A következő különleges ajánlataink vannak azok számára, akik a konzolt a hazai, hivatalos bevezetés első napján, 2014 szeptember 5-én szeretnék megvásárolni:

  • Xbox One konzol, beépített 500 GB-os merevlemezzel, Blu-ray lejátszóval és Wi-fivel. Egy Xbox One vezeték nélküli kontroller, HDMI kábel, vezetékes headset, valamint egy 14 napos Xbox Live Gold elérést biztosító kód. A csomag továbbá letölthető formában tartalmazza a Forza Motorsport 5 és az EA SPORTS™ FIFA 15* című játékokat is. A csomag ajánlott fogyasztói ára 129,990 forint.

  • A második, szintén limitált példányszámban elérhető konzolcsomag tartalma a következő lesz: Xbox One konzol Kinect érzékelővel, beépített 500 GB-os merevlemezzel, Blu-ray lejátszóval és Wi-fivel. Egy Xbox One vezeték nélküli kontroller, HDMI kábel, vezetékes headset, valamint egy 14 napos Xbox Live Gold elérést biztosító kód. A csomag továbbá letölthető formában tartalmazza az EA SPORTS™ FIFA 15* és a Dance Central Spotlight**című játékokat is. A csomag ajánlott fogyasztói ára 159,990 forint.

Szeretnénk kiemelni, hogy a fenti két ajánlat kizárólag az előrendelők számára lesz elérhető. Előrendeléseket a megjelenést megelőző napig, illetve a készlet erejéig tudják fogadni értékesítő partnereink. Idén szeptemberben az Xbox One konzolon lesz elérhető a legszélesebb játékválaszték, köztük kilenc kizárólag Xbox One platformon elérhető címmel. A 2014 szeptember 5-i megjelenésig, hamarosan újabb információkkal jelentkezünk.

*az EA SPORTS™ FIFA 15 című játék, a játék megjelenésétől lesz letölthető az Xbox Live hálózatáról. A játék várhatóan 2014 szeptember 24-én jelenik meg. **A díjnyertes Dance Central sorozat legújabb része, a Dance Central Spotlight egy kizárólag Xbox One konzolon elérhető, letölthető játék. Egy és többjátékos mód, újabb elsajátítandó tánclépések és trükkök valamint a legújabb slágerlistás zenék várják a tánc szerelmeseit.

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s