True Blood – minden Xbox tulajnak ingyen premier!

Az Xbox Wire oldalon közzétett bejegyzés szerint mindem Xbox tulaj ingyen megnézheti a True Blood-Inni és élni hagyni első részét.

Csütörtökig minden Xbox konzollal rendelkező játékos megnézheti teljesen ingyen a True Blood-Inni és élni hagyni sorozat hetedig évadának első részét. Ehhez nem kell sem Xbox Live Gold, sem pedig HBO GO előfizetés, mindössze a filmcsatorna alkalmazása.

 

Az HBO saját gyártású sorozatának hetedik, befejező évadában Bon Temps sorsa a tét. Sookie, Bill és társaik új, alattomos fenyegetéssel néznek szembe. A sorozat szereplői közül néhányan sanyarú sorsot érnek, míg mások becsapják a halált.
Az HBO mozicsatorna nagy sikerű, saját gyártású vámpírsorozatának hetedik, egyben befejező évadában Bon Temps sorsa a tét. Sookie-nak, Billnek, Ericnek és társaiknak egy új, alattomos fenyegetéssel, és a sokkoló valósággal kell szembenézniük. A vámpírok és az emberek ingatag szövetségre lépnek, hogy elhárítsák a halálos Hep-V vírussal fertőzött vámpírok támadását. Ahogy látni fogjuk, a sorozat legkedveltebb alakjai közül néhányan sanyarú sorsot érnek, míg másoknak sikerül becsapni a halált.

Az app letöltése után a kezdőképernyőn meg fogod találni a True Blood ikonját, itt pedig ki kell választanod a 7. évad 1. részét. A lényeg, hogy siessetek, hiszen az ajánlat csak most csütörtökig él!

Megtalálsz a FACEBOOK-on!

 

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s