Szeptemberben jön Magyarországra az Xbox One

Most már hivatalos az információ: a Microsoft bejelentette, hogy szeptember 5-én érkezik Magyarországra az új-generációs Xbox.

Az Xbox Magyarország hivatalos közleménye:

“Örömmel jelentjük be, hogy az Xbox One 2014. szeptember 5-től kapható Magyarországon. Minden Xbox One kit tartalmaz majd egy Xbox One konzolt – amely 500 GB-os merevlemezzel, Blu-ray lejátszó képességgel és beépített Wi-Fi-vel rendelkezik – , egy Xbox One vezeték nélküli kontrollert, továbbá jár hozzá 14 nap ingyenes Xbox Live Gold tagság az újonnan csatlakozók számára.

Forgalomba hozzuk a Kinecttel kiegészített Xbox One változatot is! Azok, akik ezt a verziót választják, olyan Kinect játékokhoz és egyéb szórakoztató alkalmazásokhoz is hozzájutnak, amelyeket kizárólag az Xboxra fejlesztettünk. Ezeket a játékokat és alkalmazásokat érintés nélkül, gesztusokkal (kézmozdulatokkal) is lehet vezérelni, a készülék jelszóvédelem helyett arcfelismeréssel is azonosíthatja felhasználóját, vezérlője más eszközökkel is párosítható, lehet róla Skype videó hívásokat kezdeményezni, gyorsan személyre szabható, olvassa a QR kódot, és az olyan játékokban, mint a „Kinect Sports Rivals,” „Dead Rising 3”, és a „Project Spark”, egyéb olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek kizárólag a Kinect jellemzői.

XO17

Az Xbox One az alkalmazások rendkívül széles választékát kínálja Magyarországon, így például a legjobb blockbustereket, az olyan AAA-játékokat, mint a “Forza Horizon 2” és a “Halo: The Master Chief Collection,” ez utóbbi a rajongók által régen várt “Halo 5: Guardians” multiplayer beta verziójával érkezik.

Az Xbox One egyéb funkciói, amelyek a hazai változatban elérhetők lesznek:

  • Game DVR/Upload. Ennek segítségével rögzíteni lehet a játék legizgalmasabb jeleneteit, majd az Upload Studio-val könnyedén szerkeszthetjük és megoszthatjuk a felvételt. A játék utolsó 5 percét is lehet akár rögzíteni, majd klip formájában megosztani.
  • Alkalmazások. Az Xbox One számára készült Skype alkalmazással HD minőségű videó hívásokat lehet kezdeményezni a TV-n keresztül, mi több – most először – már videó konferencia beszélgetéseket is le lehet majd bonyolítani a TV képernyőjén. A készülékkel az Internet Explorer böngésző és a OneDrive is elérhetővé válik a nappali foteljének kényelméből. Ezek zökkenőmentesen együttműködnek a játékokkal és a TV-vel olyan alkalmazásokon keresztül, mint a Twitch és a Machinima, amelyek forradalmasítják a játékélményt.
  • TV az Xbox One-on. A kábel vagy műholdas adás élőben nézhető az Xbox One készüléken keresztül a HDMI kapcsolatnak köszönhetően.
  • Xbox Live frissítések. Nemcsak az Xbox Live Gold tagsággal rendelkezők, hanem az Xbox One felhasználók is folyamatosan értesülhetnek az Xbox Live legaktuálisabb frissítéseiről, így hozzájuthatnak a szórakoztató és multimédiás alkalmazásokhoz. Ahogy az Xbox 360 esetén, ezúttal is rendszeresen küldünk majd frissítéseket, amelyek új funkciókkal gazdagítják az alkalmazásokat, még élvezetesebbé téve a használatukat.

Hamarosan további információkkal jelentkezünk a megjelenő játékokról, az előrendelés mikéntjéről, valamint közöljük a játékok és szórakoztató alkalmazások teljes listáját. Addig is, nagy örömünkre szolgál a mai hivatalos bejelentés, miszerint szeptember 5-től a magyar rajongók számára is elérhetővé válik a játékok és szórakoztató alkalmazások legújabb generációja.”

Megtalálsz a FACEBOOK-on!

1 responses to “Szeptemberben jön Magyarországra az Xbox One

  1. Visszajelzés: Megduplázódtak az Xbox One eladásai | XboxJOY·

Kommentek: