Games With Gold 1# – Defense Grid: The Awakening

Mától veszi kezdetét hivatalosan a Microsoft Games with Gold akciója, először a Defense Grid: The Awakeninget tölthetik le ingyen a Gold-előfizetők. Ami egy négyéves Xbox Live Arcade-cím.

Csalódott kommentek mindenhol, halkan pukkant a Microsoft Games with Gold akciója. Noha a redmondi cég felvezetésként a Fable III-at tette ingyenesen letölthetővé, a hivatalos rajtra, vagyis mára egy négyéves XBLA-címet, a Defense Grid: The Awakeninget  tárazták be.

Defense Grid: The Awakening

A játék remek szórakozást nyújt, azonban érdekes módon nem csak a felvezető játéktól marad el, hanem az E3-on megemlített Halo 3-tól, és az Assassin’s Creed II-től is. Állítólag félreértés történt, és nem ezek lesznek a nyitójátékok, mivel csak később érkeznek. Kár, pedig mindenki erre számított.

Defense Grid: The Awakening bemutató

A történet nem túl bonyolult, de egy ilyen játéknál az is ritkaság, hogy egyáltalán van. 1000 évnyi béke után a bolygónkat újra megtámadják az idegenek, és most rajtunk a sor, hogy megvédjük otthonunkat a hordákban érkező betolakodókkal szemben. Segítőtársunk az MI személyében egy öreg veterán, akinek a személyiségét annak idején letöltötték a védelmi rendszerbe, így most ő segít nekünk, hogy sikeresen védhessük meg a bolygót.

Defense Grid: The Awakening

Aki játszott már TD játékkal életében, az már mindent tud a Defense Grid játékmenetéről. Aki még valamilyen rejtélyes oknál fogva nem látott ilyen játékot, annak dióhéjban itt a lényeg: az egyre erősebb hullámokban támadó ellenséges egységek egy bizonyos útvonalat követve próbálnak eljutni a bázisunkig. A mi feladatunk, hogy az út mentén lévő meghatározott pontokra védelmi tornyokat rakva megfékezzük őket. A Defense Grid sem akarja újra feltalálni a spanyolviaszt. Amit kapunk, az egy minőségi, letisztult és változatos, vérbeli tower defense játék.

Defense Grid: The Awakening

A Defense Grid egyébként július 15-ig lesz ingyenes az Xbox Live Gold-előfizetői számára, július 16-án pedig jön az új meglepetés.

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s