Teszteld az Xbox 360-as World of Tanks-t!

Az idei E3-as Microsoft konferencia egyik legmeglepőbb bejelentése alighanem az volt, hogy Xbox 360 konzolokra is megjelenhet a jövőben a World of Tanks, sőt, a premier már olyannyira közeli, hogy legfrissebb információink szerint nyakunkon vannak az első béták is.

A Wargaming.net fejlesztői ugyanis nemrégiben bejelentették, hogy aki szeretné idő előtt kipróbálni a játékot, az már most jelentkezhet a free to play üzleti modellt alkalmazó World of Tanks béta tesztjeire, amelyeket sajnos csak az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkezők tehetnek meg.

Ez a korlátozás az E3-as Microsoft konferencián elhangzott részletek szerint nem csak aWorld of Tanks bétáira, hanem végleges változataira is érvényes lesz, így amennyiben szeretnénk majd kipróbálni a világ legsikeresebb – immáron 60 millió regisztrált felhasználóval rendelkező – páncélos MMO-ját, akkor szükségünk lesz egy Gold előfizetésre.

Ti belekóstoltok majd az Xbox 360-as World of Tanks bétáiba, netán megvárjátok a végleges változatot? Szerintetek lehet még a mostaninál is sikeresebb a játék?

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s