[E3] Új Kinect címek: Zoo Tycoon/Kinect Sports Rivals/Powerstar Golf

Hosszú évek hallgatása után visszatér a Zoo Tycoon, de jelek szerint végleg levedlette magáról stratégia jellegét és egy kinectes állatkerti kaland lesz belőle. Jószágsimogatással, sok információval – szigorúan gyerekeknek. Új Kinectes cím lesz még a Kinect Sports Rivals, valamint a Powerstar Golf is.
E3 2013

Az állatbarátok legnagyobb megelégedésére évek múltán visszatér a Zoo Tycoon. Az Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkező produktum a jelek szerint jelentősen átalakult a legutóbbi rész óta, például a PC már nincs a platformok között.

Nem is kimondott tycoon-játékkal lesz dolgunk, hanem egyfajta kinectes mókával. Ahol egy állatkert mindennapjaival ismerkedhetünk meg, az állatok jókedvéről kell gondoskodunk, miközben észrevétlenül ismerkedünk meg a bentlakókkal.

A továbbfejlesztett Kinect okosabb partyjátékokat is magával hoz. Az Xbox One nyitócíme lesz a Kinect Sports Rivals.

A mozgáskövetés “hihetetlen pontosságú” lesz – köszönhetően az új szenzornak. Az egész világ játékosaival versenyezhetünk a három globális csapat valamelyikével. Mindegyikük egyedi filozófiával és játékstílussal van megáldva. A Kinect beszkenneli a képmásodat a játékba, a legapróbb testmozdulatokat, kézjeleket és ujjmozgást is visszaadja a játék. A Kinect Sports Rivals folyton változó játékélménnyel kecseget, ahogyan nincs két egyforma játékos sem. A számos sportágat tartalmazó cím novemberben jelenik meg Xbox One-ra.

Mókás, karikatúraszerű karakterek csapnak össze egy vérre menő golfjátékban, ahol minden mozdulatunkért a Kinect felel majd. A Powerstar Golfot a szakma nagy öregje, a Zoe Mode fejleszti, míg a kiadásért a Microsoft felel. Éppen ezért csak Xbox One-ra jelenik meg az alkotás.

Ha csíped a golfot, s akár többedmagaddal szeretnél hadonászni a konzol előtt, esetleg a Live-on megmérettetve magadat, előretörve a ranglistán, jelenleg nem tudunk jobb alternatívát kínálni. Megjelenés novemberben.

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s