[E3] Jön a Fable Anniversary

A Microsoft bejelentette, hogy készül a Fable Anniversary, ami az eredeti Fable felújított változata lesz Xbox 360-ra. A Lionhead alaposan gatyába rázta a címet, a végeredményt a mellékelt képeken ellenőrizheted.
E3 2013

A Lionhead először az alábbi, egyébként sokat sejtető teasert tette közzé a napfolyamán, majd Major Nelson nem sokkal később megerősítette: jön a Fable Anniversary.

A Halo első részéhez hasonlóan, a Fable 1 sem kerülhette el a sorsát, a Lionhead alaposan felturbózta a játékot. Átalakította a kezelőfelületet, csökkentette a töltési időt, megvariálta az irányítást, és a grafikát is kicsinosította: most már minden 1080p-ben pompázik, szebbek a textúrák, új fény-árnyék effekteket kapunk, finomodott a karakterek arcmimikája, és az átvezetők is megújultak.

 

A mentési rendszer is megváltozott, lesznek achievementek, ranglisták és SmartGlass-integráció, és természetesen PC-s kiadás extra tartalma sem marad majd ki a felújított kiadásból, ami a tervek szerint karácsonykor jelenik meg Xbox 360-ra.

(Ezzel párhuzamosan a játék fóruma is megújult, az viszont nem derült ki, hogy ez a Fable Anniversary bejelentésének apropóján történt-e…)

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s