Need For Speed Rivals bemutató

Az EA ezúttal nem várta meg az E3-at, már most leleplezte az új Need for Speedet. A sorozat következő része sok-sok rendőrös üldözést ígér majd, és természetesen a next-gen konzolokon is tiszteletét teszi.

A Need for Speed Rivals november 19-én jelenik meg többek között Xbox 360-ra, illetve valamikor az év végén landol az Xbox One-os változat is. A fejlesztést a Ghost Games végzi a Criterion közreműködésével, előbbi az EA új, göteborgi csapata.

A Need for Speed Rivals nyitott világban játszódik, és nagy hangsúlyt kap benne a versenyzők és a rendőrök viaskodása. A játékosok bármelyik oldalra beállhatnak, folyamatosan fejlődhetnek, miközben új autókat és testreszabási lehetőségeket nyithatnak meg, az üldözésekhez pedig oldaltól függően különböző kütyüket, például EMP-t vagy radarblokkolót, vagy helikoptereket és úttorlaszokat szerezhetnek.

Az AllDrive fícsörnek köszönhetően a haverjaink bármikor beugorhatnak versenyezni hozzánk, segíthetnek bennünket a menekülésben vagy éppen beállhatnak a rendőrök közé, hogy szívassanak bennünket. A multit az Autolog hajtja, egyébként a játék alatt a Frostbite 3 engine dübörög.

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s