Xbox One – további játékok

Eljött a formális bejelentések ideje. A legtöbb next-gen játéknak lesz Xbox One-os verziója, a tegnapi bemutató kapcsán a kiadók sorra jelentették be a közelgő sikervárományosaikat az új platformra.

A Call of Duty: Ghosts, a Battlefield 4, a Forza Motorsport 5, a Quantum Break és az EA Sports-féle sportjátékok mellett további címekkel bővül az Xbox One felhozatala. Ezekből szemezgetünk most.

  • A Bungie megerősítette, hogy az online lehetőségekkel felvértezett sci-fi FPS-ük, a Destinyis tiszteletét teszi az új platformon.

  • Szintén nyílt titokként tekintettünk a tényre a korábban, ám most hivatalossá vált. az Eidos Montreal boszorkánykonyhájában készülő Thief is megkapja a maga Xbox One-os verzióját. A reboot 2014-ben jelenik meg és további finomságok várhatóak róla a júniusi E3-on.
  • A Ubisoft sem akar kimaradni a jóból: az elkövetkezendő 12 hónapban hat next-gen címet jelentet meg az Xbox One-ra. Az első fecskék között van az Assassin’s Creed IV: Black Flag is. Az alábbi kép már az Xbox One-os verzióból származik:

  • S ha már Ubisoft, akkor említsük meg a Watch_Dogsot is. A hackerkedős cím sem maradhat ki a palettáról. Íme, egy Xbox One-os kép:

  • Friss információ, hogy a legújabb Need For Speed, a Rivals is megjelenik a Microsoft Next-gen konzoljára is. A játékról külön cikket olvashattok IDE kattintva.

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

One response to “Xbox One – további játékok

  1. Visszajelzés: Xbox One – Forza Motorsport 5 | XBOX Joy·

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s