Mit várunk ma este?

Este hétkor bemutatják az új Xboxot, és ahogy az lenni szokott a premier közeledtével egyre több pletyka kap szárnyra. Nem írjuk meg őket külön, inkább egy folyamatosan frissülő csokorban gyűjtögetünk majd.

Este hétkor várunk mindenkit egy össznépi Xbox-gyűlésre, a szokásos módon liveblogoljuk majd az új Xbox bemutatóján történteket, és keresünk streameket is nektek, hogy azonnal értesülhessetek a legfrissebb bejelentésekről.

Addig viszont még van néhány óra, és ahogy az lenni szokott, ez idő alatt nem kevés pletyka érkezhet, ami azt boncolgatja majd, mit jelentenek be és mit nem jelentenek be este. Ezeket gyűjtjük itt össze, sőt ha úgy adódik, napközben frissítjük is a listát:

  • Lesz valami Forza: azt már a Forza Horizon óta tudjuk, hogy lesz Forza Motorsport 5, a kérdés csak ugye az, hogy mikor. Nos, állítólag ma kiderül, nemcsak a McLaren kezdte el gyanúsan teaselni az Xbox-bejelentést a Facebook-oldalán, de a Siliconera találata szerint a Microsoft levédette a Forzavista nevet is, ami a találgatások szerint az Autovista mód új becézése lehet.
  • IllumiRoom: Paul Thurrott, a Microsoft munkásságát aktívan követő blogger szerint a redmondiak az IllumiRoomot is bemutatják éles körülmények között.
  • Nem lesz előfizetéses, olcsóbb modell: szintén Paul Thurrott, aki azt is elmondta, nem lesz az új Xboxnak olcsóbb, előfizetéses változata végül.
  • Next-gen FIFA: a Call of Duty: Ghosts mellett az új FIFA is biztosan előkerül, mondjuk ez nem is pletyka, mert az EA Sports is megerősítette a dolgot a Facebookon.
  • UFC: igazából ez sem szóbeszéd, azt is megerősítette az EA, hogy a UFC-játéka is ma este mutatkozik be.
  • Battlefield 4: az EA azt is elhintette, hogy ma nagy Battlefield 4-es bejelentésekre számíthatunk, a bizonytalansági faktort itt az jelenti, hogy a kiadó egy szóval sem említette az Xbox-bulit.
  • Major Nelson a Twitter-csatornáján megerősítette, hogy a show egy óra hosszú lesz. Szóval nem nyúlik bele a Barátok köztbe.

Ti mit vártok a ma estétől? Ne felejtsétek: a Microsoft jóvoltából az Xbox.comon és az Xbox Live-on videóközvetítést is nézhettek. A visszaszámlálást pedig a bal oldalon láthatjátok!

XBOX Joy a Facebook-on!
Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s