Jön a Project Gotham Racing 5?

A volt Bizarre Creations munkatársainak egy részét tömörítő Lucid Games a Facebook oldalán pletykálkodott, ami alapján arra következtethetünk, hogy május közepén megannyi bizonytalanságot követően sor kerül a Project Gotham Racing 5 bejelentésére.

Akadtak olyan források a közelmúltban, amik azt állították, hogy a Lucid felel a PGR5 Xbox 720-as változatának fejlesztéséért, ezt kívánja alátámasztani a fejlesztők legújabb üzenete is, amit pofakönyvön tettek közzé. A szöveg tartalma alapján érdemes lesz május közepén odafigyelni a stúdióra, mivel van pár izgalmas hírük a rajongók számára.

A bejegyzés nélkülözött mindenfajta konkrét anyagot, ami a Project Gotham Racing 5-re utalhatna, de a találgatásoknak ez sem szabhatott gátat és a játékosok kikövetkeztették, hogy május 21-re esik a Microsoft beharangozott eseménye is, ráadásul a PGR széria jogai a redmondiak kezében vannak. Mi következik tehát mindebből?

Sokak szerint az Xbox 720 egyik nyitócíme lehet a Project Gotham Racing 5, mi a találgatások helyett inkább megvárnánk a hivatalos álláspontot ez ügyben. Ti mire számítotok?

XBOX Joy a Facebook-on!

 

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s