Microsoft Zoo – képek a törölt játékról [GALÉRIA]

Egy időben a Frontier Developments a Zoo Tycoon szellemi utódján szorgoskodott, ám a Microsoft Zoo munkálatait idő előtt leállították. Az ötletek egy részét a Kinectimalsban láthattuk viszont.

 

A Frontier Developments egykori grafikusa, Anil Glendinning felelt a Microsoft Zoo kezelőfelületéért, és most ő maga osztott meg részleteket a törölt alkotásról. A játék a Zoo Tycoon szellemi örököse lett volna, és Xbox 360-ra szánták. A célunk egy állatkert létrehozása lett volna, ahol interakcióba léphettünk annak egzotikus lakóival. Egy harmadik személyű nézőpontot használó kalandjátékkal lettünk kevesebbek.

Az ötletek egy része nem veszett el, hanem átköltözött a Kinectimalsba, Glendinning szerint gyerekek és felnőttek számára egyaránt szórakoztató produktumnak nézett ki a Microsoft Zoo. A felhasználói felület földes árnyalatokat, telített színeket és kézzel rajzolt illusztrációkat tartalmazott – ezek egy részét ti is megcsodálhatjátok a mellékelt képeken.

Habár a Zoo Tycoon egy állatkert-menedzselős stratégia volt, az új irány érdekes színfoltja lett volna a Microsoft palettájának.

XBOX Joy a Facebook-on!

 

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s