Új Xbox – Novemberben jön, drága lesz

Paul Thurrott – ismert blogger és újságíró a technológia témakörben – a WhatTheTech podcast legutóbbi epizódjában biztos forrásokra hivatkozva újabb érdekes pletykákat hozott nyilvánosságra a következő generációs Xbox konzollal kapcsolatban.

Paul szerint a Durango kódnévvel készülődő masináért a Microsoft 500 dollárt fog majd elkérni, de lesz majd egy alternatív előfizetési modell, aminek köszönhetően már 300 dollárért is hozzájuthatunk a masinához, aminek megjelenését állítólagosan novemberre tűzte ki a Microsoft, bejelentésére pedig május 21-én számíthatnak majd a rajongók.

További érdekesség, hogy a redmondi óriási egy rendkívül olcsó, 99 dolláros változat piacra dobását tervezi majd az Xbox 360-ból a next-gen masina megjelenésével egy időpontban, méghozzá azért, mert nem csak a használt játékokat nem fogja támogatni a masina, hanem visszafelé sem lesz kompatibilis, a Microsoft pedig így szeretné “kárpótolni” majd a rajongókat.

A blogger egyébiránt szóba hozott egy Yumo kódnevű masinát is a podcast alatt, ami állítólagosan az Xbox egy érdekes és korai változata volt, elsődlegesen a szórakoztatásra és nem a videojátékokra kifejlesztve, de ezt az ötletet a Microsoft egy időre félretette a Durangokoncepciója miatt.

Paul szóba hozta mindemellett az állandó internetkapcsolat kérdéskörét is, ami szerinte valóban alapkövetelmény lesz majd az új Xbox keretein belül.

Mit gondoltok a fentiekről? Valóban megjelenhet már novemberben a Microsoft következő generációs konzolja?

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

One response to “Új Xbox – Novemberben jön, drága lesz

  1. Visszajelzés: Bemutatkozik az új generáció [HIVATALOS] | XBOX Joy·

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s