Állandó netkapcsolat, ismerős kontroller

…ezek a legújabb pletykák a következő generációs Xbox konzolról.

Korábban már írtunk pletykákat a next-gen Xbox-ról, és most is érkeztek új információk. Az első -ami sokaknál kiverte a biztosítékot- az, hogy állandó internetkapcsolatra lesz szüksége a konzolnak, még akkor is, ha a singleplayer módot akarjuk elindítani szeretett játékunkban. …Azonban Kotaku értesülései szerint a Microsoft viszont pár percig tolerálja majd a kapcsolat elvesztésekor felmerülő problémákat.

“A Durango használatához a felhasználóinak aktív internetkapcsolattal kell rendelkezniük. Ha nincs kapcsolat, nem lehet a játékokat és az alkalmazásokat elindítani” – mondta az egyik forrás. “Ha az internetkapcsolat megszakad, majd azt követően – körülbelül három percig – nem áll helyre, az éppen futtatott játék vagy alkalmazás futtatása felfüggesztésre kerül, és elindul a hálózati hibaelhárító program.

“Más Kotaku-közeli források szerint korántsem ilyen szigorú a rendszer, vannak olyanok, akiknek nincs tudomásuk a Microsoft online megkötéseiről. Vajon melyik az igaz állítás? Leghamarabb április végén kiderülhet.

-hirdetés-

4gamers BETA

A Microsoft állítólagosan a kalózkodás visszaszorításának érdekében alkalmazza ezt a védelmet és Adam Orth, avagy a Microsoft Game Studios kreatív igazgatója egy Twitter bejegyzésben nemrégiben az opció védelmére kelt, miután azt tapasztalta, hogy a rajongók szinte kizárólag negatív véleménnyel vannak az állandó internetkapcsolatot igénylő megoldásról.

Szintén Kotaku forrás: a srácok azt hallották, hogy a következő generációs Xbox kontrollere nem különbözik majd sokban az Xbox 360-étól, és bár kisebb lesz, minden gombot és analóg kart a jelenlegi helyén találunk majd, illetve a formaterv is hasonló. Érdekesség, hogy a Microsoft állítólag “felcsíkozta” a fejlesztőknek kiadott példányokat, így egy kémfotó esetén pontosan tudja, hogy ki szivárogtatta ki a kütyüről készült képet.

Mit gondolsz? A Microsoft tényleg meglépné az állandó netkapcsolatot?

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

2 responses to “Állandó netkapcsolat, ismerős kontroller

  1. Visszajelzés: Novemberben jelenik meg az új Xbox? | XBOX Joy·

  2. Visszajelzés: Bemutatkozik az új generáció [HIVATALOS] | XBOX Joy·

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s