Kötelező telepítés az új Xbox-on?

A VGLeaks oldal újabb pletykákat jelentetett meg az Xbox 360 utódjával kapcsolatban.

Az oldal információi közül többet hallhattunk korábban is, amiből az következhet, hogy lehetnek valósak az információk. Állítólag az új Xbox beépített Kinect érzékelőt kap, ami azt jelenti,l hogy nem csak egy kiegészítő lesz a konzol legszórakoztatóbb pontja. Sokak szerint ezt a lépést nem kellene meglépnie a Microsoft-nak, ugyanis sokan csak fölöslegesen adnának pénzt ezért.

A feltehetőleg Durangó névre hallgató konzolt készenléti állapotban is hagyhatjuk, újból elé ülve pedig ott folytathatjuk majd a játékot, ahol azt korábban abbahagytuk. A háttérben tovább települhetnek a frissítések, tovább zajlanak a letöltések, de a konzol sokkal kevesebb áramot fogyaszt majd. A rendszer pedig pillanatok alat feláll, ha kimondjuk, hogy “Xbox ON!”. Szlogen is van már: “Always On, Always Connected”.

A kontroller hasonlítani fog a jelenlegire, de fejlesztéseken esett át: még jobban kézre fog állni, és meg kényelmesebb lesz használni.

Ahogy arról már beszámoltunk, a játékok Blu-ray lemezen érkeznek majd, de a címeket nem lemezről futtatjuk, hiszen telepítenünk kell azokat a konzol merevlemezére. Nem kell megvárnunk, míg az állapotjelző 100 százalékot jelez, már az installálás közben szórakozhatunk a játékkal.

A pletykák pedig tényleg igazak lehetnek, hiszen az dge forrása is megerősítette, hogy a kiszivárgott információk igazak. Ezek tudatában már kíváncsian várom a bemutatást, mint akármelyik más játékos, aki elkötelezett híve a Microsoft konzoljának.

Ha van egy remekbe szabott hangrendszered, nem árt tudnod róla, hogy az új Xbox kizárólag digitális audio kimenettel rendelkezik.

A pletykák szerint április 26-án mutathatják be a Microsoft next-gen gépét.

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

2 responses to “Kötelező telepítés az új Xbox-on?

  1. Visszajelzés: Állandó netkapcsolat, ismerős kontroller | XBOX Joy·

  2. Visszajelzés: Bemutatkozik az új generáció [HIVATALOS] | XBOX Joy·

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s