Áprilisban jön az új Xbox?

A CVG napra pontosan megmondta az új Xbox érkezését. Az információ tényleg biztos forrásból származik, vagy csak pletyka?

A figyelem most ismét a Microsoft felé fordul: mikor mutatja be a cég a következő generációs konzolját? A CVG munkatársa, Rob Crossley úgy értesült, hogy április 26. lesz a nagy nap, amikor leleplezhetik a konzolt. Crossley szerint ugyan a forrása megbízható, nem szabad elfelejteni, hogy a Microsoft variálhat még a dátummal, ezért ő maga is kijelenti, hogy kezeljük fenntartásokkal az infót-tájékoztatja a rajongókat a Gamekapocs.

Korábban felröppent információk is alátámaszthatják a korai megjelenést, sokak szerint ugyanis a Microsoftot meglepte konkurens konzol korai leleplezése. Így az új játékgép egy dedikált sajtókonferencia keretében kerülhet majd bemutatásra. Az E3-as Microsoft-sajtókonferenciákért felelős cég már levédette az xboxevent.com domaint, logikusnak tűnik, hogy a konzolbejelentés ezen a shown fog megtörténni.

Idevágó hír még, hogy kiszivárgott az új Xbox-logó. A pletykák szerint az új konzol Xbox∞, azaz Xbox Infinite névre hallgat. Állítólag. Később majd mindenre fény derül.

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

One response to “Áprilisban jön az új Xbox?

  1. Visszajelzés: Xbox exkluzívak lesznek az EA új játékai? | XBOX Joy·

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s