Jövőhéten bemutatják az új Assassin’s Creed-et?

Az Ubisoft több újságírót meghívott a következő eseményére, ami a leghíresebb játékával, az Assassin’s Creed-el kapcsolatos. Lehet, hogy bemutatják a következő részt?

Több lap beszámolt róla, hogy rejtélyes meghívót kaptak a munkatársai a Ubisofttól: a kiadó egy jövő héten, február 27-én tartandó Assassin’s Creed-eseményre invitálta meg őket. De miről lesz szólhat a sajtótájékoztató? Többeknek az juthat az eszébe, hogy a népszerű videójáték folytatását mutathatják be, hiszen a fejlesztők már kijelentették, hogy idén jön a következő rész, de nem kizárt, hogy a folytatásnak és DLC-nek egyaránt gondolt kalózos anyagot leplezi le.

Több pletyka azonban arról is beszámol, hogy az Ubisoft két részt is leleplez a közeljövőben: az Assassin’s Creed III: Washington Edition a harmadik Assassin’s Creedet és annak Tyranny of King Washington című DLC-sorozatát tartalmazza majd, míg a tavaszra várt Ghost Recon Anthology értelemszerűen Ghost Recon-játékok gyűjteménye lesz-írja a Gamekapocs.

Sokan úgy gondolják, hogy túl sok lenne így, és a fejlesztőknek várni kellene még a folytatással. Nektek mi a véleményetek?

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s