Start: február 11.

Ez a nap is hamarosan elérkezik! Bár az oldal már több hete lett regisztrálva, hivatalosan csak február 11.-től fog elindulni! Több meglepetéssel készülünk arra a napra, amiket most leleplezünk!

XBOXJOY start facebook

Új design!

Megláthatjátok az oldal végleges design-át, amivel attól a naptól kezdve működni fog! Természetesen egy-egy nagyobb cím megjelenésénél a játék tiszteletére megváltoztatjuk a design-t!

Xbox Joy FÓRUM

Elindul az Xbox Joy fórum, ahol megoszthatjátok gondolataitokat, és megbeszélhetitek problémátokat! A Fórumot folyamatosan követni fogom, így ha valakinek ötlete, vagy problémája van az oldallal kapcsolatban, azt eleinte ott is jelezheti, ameddig el nem indul az oldal hivatalos e-mail-je.

Folyamatosan friss!

A folyamatosan frissülő oldalon szinte minden nap friss hírek a játékok világából, valamint a konzollal kapcsolatban! Hamarosan pedig elindulnak a játéktesztek is, ezen kívül pedig tervben van a 4Gamers menüpont, amiben segítünk az achivement szerzésben, és trükköket, tippeket adunk játékokkal kapcsolatban! A kezdők pedig segítséget kapnak az Általános menüpontban, ami az indulást követő hetekben indul el itt, az oldalon!

Reméljük elég okot soroltunk fel, hogy érdemes legyen 2013. február 11.-től az XboxJoy-t látogatni!

XBOX Joy a Facebook-on!

Reklámok

Kommentek:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s